Een gids voor Microsoft-certificaten

Een gids voor Microsoft-certificaten

Het verdienen van een Microsoft certificering kan een geweldige manier zijn om je kennis en vaardigheden in het werken met Microsoft producten te laten zien. Maar met zoveel verschillende opties kan het moeilijk zijn om te beslissen welke voor jou geschikt is. Laten we eens kijken naar de verschillende soorten certificeringen die Microsoft aanbiedt en de voordelen die ze kunnen bieden. 

MD-101 Certificaat 

Het MD-101 Certificaat is bedoeld voor IT-professionals die inzicht willen krijgen in het inzetten, configureren, beheren en bewaken van apparaten met Windows 10 in een bedrijfsomgeving. De cursus behandelt onderwerpen als apparaatgezondheid, Windows Update for Business, beheer van mobiele toepassingen, oplossingen voor toegangsbeheer, oplossingen voor afdrukken in de cloud en meer. Als je dit certificaat behaalt, laat je zien dat je in staat bent de moderne werkplektechnologie bij te houden en technische ondersteuning te bieden op Windows 10-apparaten. 

ITIL 4 Certificering 

De ITIL 4 certificering richt zich op de IT service lifecycle en biedt inzicht in de best practices die worden gebruikt door toporganisaties over de hele wereld. Deze certificering biedt een uitgebreid overzicht van het ITIL-framework van begin tot eind, inclusief service operations, service design, service transition, continuous service improvement, en meer. Naast het geven van richtlijnen over hoe ITSM-processen binnen een organisatie het beste gestructureerd kunnen worden, geeft het behalen van dit certificaat ook blijk van probleemoplossend vermogen en praktische kennis van industriestandaarden. 

Conclusie

Microsoft certificeringen zijn een geweldige manier om vooruit te komen op de huidige concurrerende arbeidsmarkt. Of je nu overweegt je te laten certificeren voor MD-101 of ITIL 4 (of beide!), er zijn tal van voordelen verbonden aan deze certificeringen – van het aantonen van je technische bekwaamheid tot het verkrijgen van inzicht in de beste praktijken die door toporganisaties over de hele wereld worden gebruikt. Met zoveel beschikbare opties van Microsoft is er zeker iets dat perfect past bij jouw behoeften!

e-software

Reacties zijn gesloten.